Rólunk

Cégünk alumínium nyílászárók gyártásával foglalkozik. 10-15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk az alumínium gyártás és kivitelezés terén.  Generál kivitelezési munkákat kisebb tételben vállalunk. Megrendelőinket az elmúlt évek generál és tervező tapasztalatai alapján segítjük, szükség szerint szakmai tanácsokkal, csomóponti tervezéssel, esetlegesen helyszíni egyeztetéssel.

Legtöbb esetben Schüco és Aliplast profillal dolgozunk. Megegyezés szerint hozott anyagból és saját beszerzéssel is vállalunk munkákat.

Ajtópanel gyártás, lemezmegmunkálás:

Gyártunk alumínium ajtópaneleket, főként saját felhasználásra, de igény szerint külön is értékesítjük őket, kész vagy félkész formában is.

A panel lemezeit és a saválló díszeket tervezés után lézer üzem vágja, felületkezelése legtöbbször porszórás.

Rendelkezünk 3D-s számjegy vezérlésű felső maróval ( max. lemez méret 1250 x 2500mm), amivel a bemart ajtópanelokat készítjük, és egyéb lemezeket akár egyedi kívánság szerint is megmunkálunk.

 

Felületkezelés:

A profilokat, ill. a saját gyártású panelokat a Porplast (Dunakeszi) ill. a Kerkai Kft. (Zalaegerszeg) porszóró üzemében porszóratjuk.

Lakatos munkák:

Igény szerint vállaljuk a függönyfalak, üvegtetők rögzítéséhez szükséges acél tartók gyártását is.

A lézeres vágásokat, megmunkálásokat az Antal Kft Letenyei üzemével végeztetjük, a horganyozást igény szerint készíttetjük.

Géppark:

Cégünk rendelkezik a gyártáshoz szükséges gép parkkal és szerszámokkal, melyek a teljesség igénye nélkül a következők:

  • EMMEGI COMET TU/6 megmunkáló központ ( ajtók, ablakok, függönyfalak profiljainak automatizált megmunkálásához)
  • ELUMATEC DG104 kétfejes daraboló
  • RAPID D-72131 kétfejes daraboló
  • Rinaldi COPIA 380S másolómaró

Ezen kívül rogyasztó gép, térvágó, osztóborda maró, és a megfelelő mennyiségű kéziszerszám is rendelkezésre áll.

Pneumatikus célszerszámok és kicsípők Schüco és Aliplast profilokhoz állnak rendelkezésre. Egyéb profil esetén a szerszámokat bérelni szoktuk.

Szállítás:

Partnereink kérése, ill. megegyezés szerint lehetőség van a szerkezetek helyszínre történő szállítására is. Cégünk rendelkezik:

  • platós tehergépkocsi 3,5t össztömegig, 2db
  • platós, ponyvás tehergépkocsi 5,5t össztömegig, 1db
  • 2 ill. 5 tonnás targonca 1-1 db
  • igény szerint bérfuvar

Telephely:

Loading map ...

8800 Nagykanizsa, Magyar út 168. Az M7 autópálya közvetlen közelében, minden típusú gépjárművel jól megközelíthető helyen. A gyártás és tárolás 600m2 zárt, fűtött helyen történik a szükséges infrastruktúra meglétével. A műhely körül külső tárolási és rakodási lehetőség van.

Finanszírozás:

Munkákat elsősorban és új partnerek részére előleg fizetése ellenében vállalunk. A készterméket elszállítás előtt ki kell fizetni. Folyamatos rendelés és/vagy együttműködési megállapodás esetén a fizetési feltételek az előleg fizetésében nem módosulnak. A hátralék kifizetésében lehet halasztott fizetést kérni.

Remélem Önt is megrendelőink között üdvözölhetjük.

Tisztelettel:

Hóbár József
Rekord Alumínium Nyílászáró Kft.
Mobil: +36 20 273 1576
E-mail: rekordalu@gmail.com
www.rekordalu.hu/teszt

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1″ override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Diavetítés indítása]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]